Temat postu: Re: Portal bez certyfikatu bezpieczeństwa Data dodania: 10-11-2019 18:35:00
I ja mam z tym problem . Strona jest " Niezabezpieczona " . Nie mogę otworzyć żadnego emaila w poczcie od FK , bo Norton mi go blokuje jako niebezpieczny .I co ja mam z tym problemem zrobić ? Pozdrawiam Bogna Jadżyn
Temat postu: Re: Portal bez certyfikatu bezpieczeństwa Data dodania: 18-11-2019 18:56:34
Problem otwierania wiadomości od FK ( na WP ) nadal nie został rozwiązany . Muszę wykonać dwie czynności więcej i otworzyć na własne ryzyko . Portal bez certyfikatu i Norton nadal blokuje mi otwieranie wiadomości .
Pozdrawiam - Bogna Jadżyn
Temat postu: Re: Portal bez certyfikatu bezpieczeństwa Data dodania: 19-11-2019 15:32:03
Gratulujemy synowi spostrzegawczości. Certyfikat jest podpięty, ale jest jeszcze kilka drobiazgów do zmiany w kodzie, które należy jeszcze przerobić i to trochę jeszcze potrwa. Prace trwają.
Temat postu: Re: Portal bez certyfikatu bezpieczeństwa Data dodania: 20-11-2019 14:06:35
Dodatkowo z prawej strony linku obok ikonki " dodaj do zakładek " - gwiazdka pojawiła się ikona , która mówi " ta strona próbuje wczytać skrypty z nieuwierzytelnionych źródeł " ........
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024