Temat postu: problem z dodaniem galerii Data dodania: 11-03-2017 22:22:59 Data edycji: 11-03-2017 22:50:05
Mam problem z dodaniem galerii. Zdjęcia się przesyłają, jest komunikat, że dodane i.....na tym koniec - zdjęć ani galerii nie ma . Ktoś może pomóc w tym temacie, bo ja tego "nie łapię" . Próbowałam parę razy - niestety bez skutku.
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 20-04-2017 17:59:47
Ponawiam pytanie, bo jakoś nie uzyskałam do tej pory odpowiedzi. Jeżeli nie wiecie Państwo o co chodzi, to przynajmniej wypadałoby napisać. Trochę irytująca to sytuacja. Info jest, że galeria dodana, tylko pytam - gdzie ??, bo nie na moim profilu. Wcześniej nie miałam takich kłopotów. Nie mam problemu z pojedynczymi zdjęciam, a z galerią nadal tak....
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 21-04-2017 08:47:18
Szanowana Pani Agnieszko
Galerie dodajemy w zakładce Twój Profil. Trzeba zjechać na sam dół. Przed chwilą dodaliśmy zakładkę TESTOWA i wszystko jest OK. Galerie stworzoną przez siebie można też zawsze usunąć lub zmodyfikować jej nazwę.
Mamy nadzieję, że pomogliśmy w rozwiązaniu problemu
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 30-08-2017 06:48:57
Witam! Piszę tutaj, bo dwa razy próbowałem wstawić nowy wątek...bez powodzenia...miał dotyczyć błedów na stronie...brak polskich znaków w niektórych opisach pod zdjęciami, a dzisiaj mam problem żeby wstawić zdjęcie...po ostatnich pracach konserwacyjnych...coś strona działa do kitu...???? Pozdrawiam. P.B.
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 30-08-2017 11:01:07 Data edycji: 30-08-2017 11:01:51
Witam. Mam to co Paweł, po opisie i dodaniu adresu zdjęcia - klikam "zaakceptuj i wgraj" otwiera mi się pusta strona - i nic! Czy to sprawa portalu czy mego kompa? Pozdrawiam.
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 30-08-2017 20:17:25
Jest godzina 20.10 i problem z dodawaniem zdjęć nie został jeszcze przez Redakcję rozwiązany.
Myślałam, że dotyczy tylko mnie, że tylko ja nie mogę dodać zdjęć, ale widzę, że sprawa jest poważniejsza.
Pozdrawiam i czekam na Wasze Redakcjo działania.
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 30-08-2017 20:30:50
I ja również nie mogę dodać zdjęć do Ligii FK . Dwa kody SMS już mi przepadły . Wyświetla się strona , że nie może wyświetlić strony , lub że mój Norton zablokował podejrzaną stronę . Próbując drugi raz wgrać , podaje że nieprawidłowy kod . I tak w kółko .....
Temat postu: Re: problem z dodaniem galerii Data dodania: 02-09-2017 07:00:23
Nie mogę wtawic zdjęć, nie mogę utworzyć nowego tematu, nie zawsze mogę opublikować post, brak polskich znaków pod opisami zdjęć ( a jeszcze tydzień temu były) itd...Kiedy w końcu ktoś odpowie , kiedy będą usunięte te problemy...Na razie wymuszona przerwa...Do zobaczenia! P.B.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024