Temat postu: Re: Nie widać zdjęć Data dodania: 28-03-2017 07:58:05 Data edycji: 28-03-2017 07:59:03
Witam jestem od niedawna ze swoimi zdjęciami ,wprawdzie duzo jeszcze mi do mistrzowskich zdjec ale zmartwił mnie fakt ze zdjęcie moje ,które jeszcze wczoraj było wsród najczęsciej oglądanych na trzecim miejscu a czwartym miejscu zniknęło kompletnie z pola widzenia , proszę mi wyjasdnic co jest tego przyczyną ? tytuł zdjęcia CIEŃ Iwona Urbaniak z pozdrowieniami !!! dla całej redakcji !!
Temat postu: Re: Nie widać zdjęć Data dodania: 28-03-2017 12:36:47
Coś się dzieje ?!
Nie wyświetlają się portfolia (pokazuje się tylko komunikat "nie ma takiej witryny )
Ale chyba (mam nadzieję przejściowe ??? bo ostatnio miałem komunikat o przerwie technicznej )
Ale są już efekty w postaci powiększonego PE i za to
Temat postu: Re: Nie widać zdjęć Data dodania: 28-03-2017 14:43:14
Rzeczywiście jest większe PE... Ale takie pytanie mam, jaki rozmiar zdjęcia w pikselach wrzucacie żeby zachowało ostrość?
Ja do tej pory nie mogłam przekroczyć 800pikseli, w przeciwnym razie przy większych robiło się mydło.
A teraz jak jest większe PE to jaki wymiar zdjęcia powinien być?
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024