Facebook
Poczta
Forum
Sklep
Logowanie
Dodaj
zdjęcie
Wydrukuj
zdjęcie

Od 1996 roku Foto-Kurier
jest jedynym polskim
przedstawicielem
panelu fotograficznego
stowarzyszenia EISA

SZUKAJ
Kanał RSS - Forum dyskusyjne - Wątek "Trudne sprawy"

"Trudne sprawy"

Autor posta:
Andrzej Wenerowicz
Warszawa

Wątków: 0
  Temat postu: Re: "Trudne sprawy"
Data dodania: 01-12-2015 13:00:38

Obawiałem się, że to sprawka mego komputera, który sprawia figle... Stąd moje pytanie.
Zmiana jest korzystna

Autor posta:
Andrzej Wenerowicz
Warszawa

Data dodania: 02-12-2015 13:47:19

Zmiana portalu zaowocowała wreszcie polepszeniem jakości zamieszczanych prac - BRAWO! Pozdrawiam...

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Wątków: 5
Data dodania: 16-12-2015 18:09:40

Miło nam poinformować, że w dniu dzisiejszym kolejnych kilkaset osób uzyskało dostęp do pełnej skali ocen. Życzymy umiejętnego ich użytkowania.

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Data dodania: 17-12-2015 14:57:59

Miło nam poinformować, że problem skaczącej strony przy oglądaniu zdjęć w galerii zdjęciowej został rozwiązany. Mam nadzieję, że teraz Panie Łukaszu będzie Pan miał więcej komfortu przy ocenianiu zdjęć. Dziękujemy za słuszną uwagę.

Pozdrawiamy

Redakcja

Autor posta:
Andrzej Wenerowicz
Warszawa

Data dodania: 28-01-2016 16:35:14

W portalu znajdują się zaproszenia do konkursów, które zakończyły się kilka lub kilkanaście lat temu...( Trochę mało poważne).

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Data dodania: 28-01-2016 16:43:40

Ja cenie sobie że oprócz wiadomości o bieżących konkursach nie są usuwane informacje o już zakończonych. Mogę tym sposobem śledzić w sieci wyniki tych które mnie zainteresowały.

A poza tym każda wiadomość po czasie się dezaktualizuje a jest aktualna gdy wystarczająco wcześnie się z nią zapoznamy.

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Data dodania: 29-01-2016 16:42:46

Pan Janusz właściwie odpowiedział na pana pytanie. Równie dobrze można by napisać, że nie ma sensu umieszczać opisu sprzętu aparatu, który już nie jest w produkcji, a jednak okazuje się, że z wielu różnych powodów osoby sięgają po tego typu informacje.

Informacja o konkursach archiwalnych często pomaga organizatorom w zdobywaniu dotacji na kolejne konkursy. Często argumentem w walce o finanse dla organizatora jest to, że ktoś umieścił o nich tj. o konkursie informację np. przy okazji starszej edycji konkursu itd./itp.

Pozdrawiamy

Redakcja

Autor posta:
Andrzej Wenerowicz
Warszawa

Data dodania: 30-01-2016 07:02:54

Rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie. Myślałem, że to nie dopatrzenie i stąd ten wpis... Pozdrawiam.

odsłon wątku: 2403
Aby móc odpowiadać na forum musisz być zalogowany.

powrót na stronę główną » powrót na forum »

grafika grafika

cofnij przenieś na początek strony
Wszelkie prawa zastrzeżone www.foto-kurier.pl  © 2000-2025. (0.100) / 0.086

Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024

Polityka plików cookies   |