Temat postu: Re: "Trudne sprawy" Data dodania: 13-09-2015 08:56:52
Witam.
Po wejściu do portalu Foto-Kurier, strona denerwująco skacze w górę i w dół... (ucieka spod kursora) czy jest to normalny stan rzeczy, czy raczej wina mego kompa?
Pozdrawiam serdecznie.
Temat postu: Re: "Trudne sprawy" Data dodania: 13-09-2015 19:34:31
Panie Andrzeju, wczoraj napisałem do redakcji w tej sprawie...
mam ten sam problem, rozszyfrowałem jedynie to że w górnej części ekranu jest pasek z reklamami... jedna z reklam nie ładuje się poprawnie przez co znika pasek a cała strona przenosi się w górną część, po upływie kilku sekund (czas wyświetlania reklam) ładują się poprawnie inne reklamy które przenoszą stronę w dół (szerokość paska reklam) ... stąd ten problem! błąd jest zgłoszony i mam nadzieję że zostanie szybko rozwiązany.
Temat postu: Re: "Trudne sprawy" Data dodania: 14-09-2015 06:55:38
Dzięki za te parę słów, widzę że to sprawa znana i nie tylko mój sprzęt dotyka... Miejmy nadzieję, że zostanie to poprawione, bo przyznacie że - wkurza...
Pozdrawiam Wszystkich.
Temat postu: Re: "Trudne sprawy" Data dodania: 23-10-2015 15:04:02
Panie Wacławie, miałam kiedyś identyczną sytuację. Aby mieć dostęp do wymienionych przez Pana funkcji musiałam wyłączyć na stronie Adblock-a. Trwało to kilka dni po czym wszystko wróciło do normy.
Temat postu: Re: "Trudne sprawy" Data dodania: 30-11-2015 11:02:03
Ja jestem z usprawnień portalowych zachwycony.
Szybciej i wygodniej w większym rozmiarze można oglądać zdjęcia i dokonać ich oceny bardziej pewnie jeśli chodzi o zamierzoną ilość gwiazdek i to zarówno poprzez tablet jaki i PC.
Nie dostrzegam niedogodności o których czytam w postach powyżej.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024