Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 20-10-2014 00:06:10
Proszę kliknąć w zakładkę sugestie i przesłać adres mailowy z hasłem do logowania. Po ich pozytywnej weryfikacji konto zostanie usunięte bez możliwości powrotu danych.
Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 08-09-2015 22:50:07
Po prawej stronie portalu jaskrawo czerwona zakładka z białym napisem: Czekamy na Twoje sugestie.
Można też napisać pod adres: webmaster@foto-kurier.pl
Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 17-03-2016 10:55:10
Konto Zwykłego Ludzika zostało usunięte, ale procedura usuwania kont jest zgodna z tym co opisał Pan Janusz. Dziękujemy za wyjaśnienie.
Obowiązujący mechanizm usuwania zdjęć jest trochę uciążliwy, ale umożliwia on uniknięcie wielu komplikacji związanych z usuwaniem i bezpieczeństwem danych w serwisie.
Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 17-03-2016 13:45:38
No i super.
Sądziłem że scenariusz był inny.
Ktoś rejestruje się na realnie brzmiące imię i nazwisko ale po "doznanych rozczarowaniach" na temat swoich prac usiłuje się wyrejestrować.
A ponieważ nie ma takiej samodzielnej możliwości w rubryki danych wpisuje głupoty i ubiega się o usunięcie konta.
Wcześniej bywało tak w wielu przypadkach.
Cieszy mnie szybka reakcja Redakcji i porządek w portalu.
Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 17-10-2017 08:34:15 Data edycji: 17-10-2017 08:37:00
Szanowny Panie Mariuszu nie wiemy skąd Pan wytrzasnął tego niemieckiego właściciela.
Właścicielem serwisu i jego wydawcą jest polska firma w 100%. Ta sama firma jest właścicielem i wydawcą czasopisma Foto-Kurier.
Każdy z użytkowników ma możliwość usunięcia konta i proces jego usuwania został już omówiony w postach powyżej. Czasami trzeba po prostu na to chwilę poczekać. Zastosowana metoda usuwania kont wynika z przyjętego systemu bezpieczeństwa danych w serwisie. Chcemy uniknąć przypadkowych skasowań, gdyż po usunięciu danych z serwisu nie ma możliwości ich odzyskania.
A jeśli chodzi o statystyki to my z naszych jesteśmy zadowoleni
Rozumiemy, że reprezentuje Pan jakiś konkurencyjny serwis, któremu nie odpowiada to, że ten portal powoli, ale systematycznie rozwija się i dlatego umieścił Pan te żenujące pomówienia.
Temat postu: Re: Jak usunąć konto ? Data dodania: 10-03-2018 16:17:43
Witam, zaprosiłem znajomą do naszej grupy. Po rejestracji została (jak widzę) umieszczona w naszym gronie i ma swą stronę. Niestety nie jest w stanie się zalogować do portalu... Podaje swoje dane i hasło, które okazuje się nie właściwe. dostaje powiadomienie, że hasło jest błędne i hasło zastępcze, które po wprowadzeniu daje ten sam efekt - hasło nie właściwe. Próby logowania trwają już długo z żadnym skutkiem. Co można zrobić by wreszcie się zalogować do portalu i używać swego hasła i uczestniczyć w galerii???
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024