Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 18-05-2013 19:02:58
A możne mi ktoś wyjaśnić, jakim cudem od wczorajszego wieczoru moje portfolio zaliczyło ponad 2 tysiące wejść ????
Bo chyba nie jest to efektem jakiegoś nieprawdopodobnego wzrostu popularności mojej osoby na tym portalu ???
Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 19-05-2013 09:50:40
mam pytanie, ponieważ sprawdzając dziś listę w kategorii najczęściej odwiedzanych subdomen o mało co nie spadłem z krzesła...
wczoraj robiąc test który opisałem wyżej znajdowałem się w okolicach 130 miejsca na czym poprzestałem, dziś jest to 63 miejsce...
chcąc rozwiązać zagadkę mam zatem pytanie, czy licznik zostaje nabijany wtedy kiedy odwiedzają nas również nie zalogowane osoby? czy jednak trzeba być zalogowanym uczestnikiem aby podnieść komuś stawkę?
Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 19-05-2013 10:16:37
o! to teraz poniekąd wiem skąd tyle odsłon.. pozwoliłem sobie udostępnić swoją subdomenę znajomym na portalu społecznościowym... foto-kurier.pl dysponuje bardzo dobrą jakością wyświetlanych zdjęć czego nie oferują portale społecznościowe...
Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 19-05-2013 10:47:50
zgadzam się z Panem co do liczby odwiedzin, jest to dość podejrzane i nie ukrywam troszeczkę się "przestraszyłem" taką ilością odwiedzin... ze względu że w takim przypadku o jakim rozmawiamy, Moja osoba jak i Mój profil staje w nieco mało wiarygodnym świetle...
uważam, że nie ma tutaj się co za dużo tłumaczyć ponieważ nie udowodnimy swojej wiarygodności, pozostaje nam jedynie wierzyć w uczciwość naszych kolegów i koleżanek...
Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 19-05-2013 10:58:09
Nie uważam że należy z tego wszystkiego robić jakiejś wielkiej kwestii.
Jeśli ktoś chce się w taki śmieszny sposób wybić proszę bardzo. Moim zdaniem to puste i mało znaczące.
Poddaję tylko w wątpliwość sens takiej ewidencji w obecnej formie.
Potwierdza to moim zdaniem już wypowiedzianą kilka razy w naszym serwisie prawdę że ludzka dążność choćby do substytutu sukcesu jest tak wielka że czasem staje się śmieszna. Z tego też powodu tak gniewnie ludzie reagują na krytykę.
Temat postu: Re: Najczęściej odwiedzane subdomeny Data dodania: 19-05-2013 13:51:19
I właśnie z powodów (jak to ujął Pan Łukasz ) Prosiłbym by za ten tydzień informacja o (ewentualnym ) zajęciu premiowanego miejsca w konkursie nie była umieszczana w moim portfolio .
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024