Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 06-01-2015 13:22:20
Może je Pan nagrać na płytę i z oryginalnym kuponem wyciętym z dowolnego wydania Foto-Kuriera może Pan wysłać zdjęcie do redakcji (obowiązuje zasada jeden kupon, jedno zdjęcie) lub wykonać odbitkę, wydruk i przesłać z kuponem na adres redakcji również obowiązuje zasada jeden kupon, jedno zdjęcie.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 10-01-2015 15:14:42
Proszę o pomoc !
Chciałam wstawić (wgrać) kolejne zdjęcie do pierwszego etapu konkursu po wniesieniu opłaty (SMS). Wpisałam kod, który otrzymałam... ale niestety zdjęcie nie pokazało się w galerii. Nie robię tego po raz pierwszy więc z pewnością wszystkie operacje wykonałam poprawnie. Co mam teraz robić ???... czas biegnie...
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 11-01-2015 10:39:59
Powtórna prośba !
Czy ktoś może mi podsunąć jakiś pomysł na rozwiązanie problemu z dodaniem zdjęcia do konkursu, zgłoszonego w w moim poprzednim poście ?. Czy jedynym rozwiązaniem jest ponowienie próby (??)... co niestety wiąże się z ponowną opłatą (SMS)... Bardzo proszę o reakcję....
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 11-01-2015 14:27:29
Po wymianie korespondencji z Panem Pawłem Markowskim udało mi się wgrać zdjęcie... a chodziło o to, że w tytule używałam zabronionego znaku (ukośnik) ! No moja wina Wskazuję przyczynę, bo może ktoś spotka się z podobnym problemem. Bardzo dziękuje, Panie Pawle... i przepraszam za kłopot.
Temat postu: Re: Liga Fotokuriera Data dodania: 11-01-2015 17:32:53
Proszę spróbować ponownie, czasami coś się blokuje po stronie operatorów telefonicznych, ale my na to nie mamy wpływu. Jeśli się nie uda to proszę przesłać informację na adres webmaster@foto-kurier.pl wraz z numerem kodu i godziną jego wygenerowania, informatycy powinni znaleźć rozwiązanie.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 12-01-2015 14:54:49
Pani Ewo to nie pani wina tylko niedoskonałość serwisu. Powinien być albo komunikat o tym, że pewnych znaków używać nie wolno, albo system nie powinien dopuszczać do ich stosowania. Wydaje mi się, że prędzej należy się spodziewać informacji o tym jakich znaków nie używać w nazwach
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 13-01-2015 08:55:43
Panie Krzysztofie, rozumiem. że taka informacja znajdzie się wkrótce w regulaminie, np. dodawania zdjęć do serwisu... myślę, że warto Pani Tereso, u mnie również pojawiał się taki komunikat jak u Pani albo zupełnie "biała karta" na monitorze.
Pozdrawiam i życzę nam wszystkim aby podobne perturbacje nas omijały.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 20-01-2015 10:36:10 Data edycji: 20-01-2015 10:37:16
Wyniki pierwszego Etapu Ligi Foto-Kuriera, tak jak i w latach poprzednich, będą publikowane w Foto-Kurierze 1-2/2015. Wyniki drugiego etapu w FK 3/2015 itd.
W Internecie podajemy jedynie miejsca od 30 w dół.
Żeby mieć pełną informację o rywalizacji trzeba mieć papierowe wydanie Foto-Kuriera.
Niezdecydowanych zapraszamy do prenumeraty czasopisma
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 20-01-2015 21:51:58
Miło nam poinformować, że pojawił się nowy sponsor LIGI Foto-Kuriera. Jest nim Akademia Nikona. Za pierwsze miejsce w każdym etapie LIGI będziemy przyznawać kupon rabatowy w wysokości 180 złotych na szkolenia w ramach Akademii Nikona.
Zapraszamy do udziału w kolejnych etapach LIGI Foto-Kuriera
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024