Temat postu: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 09-09-2012 08:55:53
Dzień dobry! był bym bardzo wdzięczny za wskazanie mi miejsca (linku) do pozostałej punktacji "Ligi Foto-Kuriera" tej nie publikowanej w gazecie czyli od miejsca 31. Może komuś udało się to odnaleźć ja niestety mimo wielu prób nie znalazłem. Pozdrawiam ms.
Temat postu: Ocena zablokowana Data dodania: 03-01-2014 08:25:31
Witam ! Chciałam zapytać, dlaczego są zablokowane oceny w Lidze Foto- Kuriera ? Już kilka razy chciałam wystawić ocenę i wyskoczyła wiadomość od portalu, że ocena jest zablokowana. O co chodzi ?
Tak przy okazji, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 04-01-2014 15:16:30
Witam
Może źle/nie do końca zrozumiałem, ale z regulaminu konkursu wynika, że to redakcja wybiera najlepsze zdjęcia w konkursie i publikuje je na łamach gazety.
Po co więc głosowanie na te zdjęcia na stronie internetowej i ranking w galerii konkursowej?
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 06-01-2014 18:55:55
Wiedząc, że temat " W sztucznym świetle" upływa w dniu 10.01.2014R, w dniu 06.01.2014r. o godz18.30 próbuję wgrać zdjęcie , a tu nie ma takiej możliwości, ponieważ pokazuje się tylko możliwość wgrania zdjęcia, ale o temacie następnym, czyli "Biały". O co tu chodzi, dla kogo są zarezerwowane te 5 dni.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 09-01-2014 12:01:10
Witamy
był problem z systemem ale już go naprawiliśmy. Przez to ze był problem z wgrywaniem zdjęć przedłużyliśmy datę nadsyłania prac do 12.01.2014.
Za utrudnienia przepraszamy.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 09-01-2014 15:29:07
Chyba gdzieś uciekło albo jest moje pytanie jest nieczytelne.
Witam
Może źle/nie do końca zrozumiałem, ale z regulaminu konkursu Ligi Foto-Kuriera wynika, że to redakcja/jury wybiera najlepsze zdjęcia w konkursie i publikuje je na łamach gazety.
Po co więc głosowanie na te zdjęcia na tej stronie internetowej i ranking w galerii konkursowej? np.:
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 09-01-2014 16:31:10
Witam
Nie o to pytam... nie rozumiemy się....
Chodzi mi o ranking np. tutaj:
https://www.foto-kurier.pl/galerie/88,1,01-w-sztucz/
Głosowanie i miejsce w ogólnej galerii nie było przedmiotem mojego pytania.
Zostawmy to.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 09-05-2014 17:13:11
Tak sobie przeglądam majowy Foto Kurier i tak się zastanawiam : " co jest nie tak w fotografii " PŁONĄCY MOCNY PUNKT" , mojego autorstwa ,że nawet nie otrzymało 1 pkt." ?
Zaczynam już wątpić w swoje umiejętności fotograficzne.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 22-12-2014 16:48:45
Właśnie ruszyła Liga Foto-Kuriera, edycja 2015. Na razie podajemy tematy wszystkich etapów, wkrótce pojawia się szczegóły odnośnie nagród itp.
Temat pierwszego etapu to Architektura
https://www.foto-kurier.pl/galerie/101,1,01-archite/
Prace przyjmujemy do 12 stycznia 2015 roku.
Temat postu: Re: Liga Foto - Kuriera. Data dodania: 05-01-2015 18:50:16
Jesli chcę wysłac do aktualnego tematu Ligi FK zdjęcie które juz mam umieszczone wczesniej w mojej galerii, to muszę je mimo to "od początku" dodac jak kazde nowe (i opłacić). Wtedy mam w galerii widoczne zdublowane zdjęcie, raz wysłane do galerii a raz do Ligi (i ew. uwagi komentujacych że "juz to było"). Nie ma jakiegos sprytnego sposobu by uniknąć w takim wypadku powtarzania sie zdjęć w galerii?
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024