Temat postu: Nie mogę oddać głosu na fotografię. Data dodania: 15-11-2011 20:15:15
Witam. Jestem nowy na portalu F-K i nie mogę zagłosować na fotografię innych użytkowników. Jest napisane na stronce że aby można było głosować to muszę mieć w swojej galerii 6 fotografii. W tej chwili posiadam 8 i nie mogę dodać oceny. Proszę p pomoc i pozdrawiam.
Temat postu: Re: Nie mogę oddać głosu na fotografię. Data dodania: 17-06-2015 16:23:25
Witam
Nie mogę oceniać zdjęć innych użytkowników. Miałam krótką przerwę w logowaniu się na stronie - czy to może być przyczyną ? Zdjęcia do swojej galerii dodaję bez problemu, ale gwiazdki pod zdjęciami użytkowników nie są aktywne. Jak klikam na gwiazdkę chcąc wystawić ocenę to wygląda to tak jakbym nie była zalogowana. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?
Temat postu: Re: Nie mogę oddać głosu na fotografię. Data dodania: 11-08-2015 18:43:39
Nie mogę głosować na zdjęcia użytkowników nie mogę glosować nie mogę napisać do użytkownika w sprawie zdjęcia nie wien co to za blokada. Zdjęcia dałem do galerii bez problemu tylko one wyswietlają się na końcu ankiety,proszę o pomoc
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024