Temat postu: Regulamin Data dodania: 03-10-2011 21:12:02
W kwestii formalnej chciałam zapytać czy na portalu f-k obowiązuje jakiś regulamin? Czym tutaj jest definicja "zgłoś nadużycie"?.
Próbowałam trochę szperać tu i ówdzie ale nie mogę znaleźć. Będę wdzięczna za wskazanie lektury gdyż chciałabym się zapoznać z pewnymi zasadami. Z góry dziękuję.
Temat postu: Re: Regulamin Data dodania: 04-10-2011 15:32:07
Regulamin jest dostępny podczas rejestracji. Trzeba go przeczytać aby być zarejestrowanym.
Jeśli ktoś chciałby sobie przypomnieć jego treść wystarczy w zakładce "Logowanie" odhaczyć opcję "Zarejestruj się" zamiast "Wejdź" (oczywiście bez ponownej procedury rejestracyjnej).
Pewne zasady oceniania dodatkowo są podane w zakładce "Zdjęcia miesiąca".
Temat postu: Re: Regulamin Data dodania: 04-10-2011 20:46:38
Nie martwię się Panie Januszu - przynajmniej nie takimi błahymi sprawami. Wiem, że zawsze jest Pan rzetelny w tym co robi a to bardzo cenię. A moje zaangażowanie... cóż... też staram się też być rzetelna i wolę wiedzieć co mi wolno a czego nie bo sytuacje niekiedy są wręcz balansujące na krawędzi. Kiedy już wszystko wiem to potrafię walczyć o swoje (MediaMarkt w Kaliszu mógłby coś na ten temat powiedzieć - tak na marginesie).
Temat postu: Re: Regulamin Data dodania: 24-11-2012 09:12:21
Nic nie muszą bo funkcja jest społeczna ale mogą:
Rzetelnie oceniać fotografie
Zgłaszać Adminowi nadużycia
Prosić użytkowników o przestrzeganie regulaminu
Pełnić rolę doradczą (stąd trochę bardziej pojemna poczta)
To tacy zaufani i z długim stażem użytkownicy portalu
Pozdrawiam
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024