testowe Samsung prezentuje Galaxy S6 edge+ i Note5![]() ciąg dalszy...Galaxy S6 Edge+ i Note5 wyposażono w technologię szybkiego ładowania przewodowego i bezprzewodowego Samsung, a wbudowana technologia ładowania bezprzewodowego jest kompatybilna z praktycznie każdą dostępną obecnie ładowarką bezprzewodową. Oba urządzenia można w pełni naładować ładowarką przewodową w ciągu około 90 minut, a w przypadku użycia nowej ładowarki bezprzewodowej firmy Samsung ich baterie będą w pełni naładowane w około 120 minut.
![]()
Galaxy Note5
Najnowsze urządzenia firmy Samsung są dodatkowo uaktualnione w celu obsługi SideSync, aplikacji, która oferuje bezprzewodową i przewodową integrację smartfona z komputerem PC przez bezproblemowe połączenie urządzeń. Dzięki automatycznemu wykrywaniu i ultra szybkiej konfiguracji użytkownicy mogą natychmiast podłączyć swoje urządzenie Samsung do komputera PC lub tabletu i uzyskać łatwy dostęp do plików i danych na wszystkich platformach i systemach operacyjnych.
![]()
Dostępność i czas wprowadzenia na rynek obu produktów są różne i uzależnione od rynków oraz operatorów komórkowych. Oba urządzenia są dostępne na całym świecie, począwszy od sierpnia 2015 r. w wersjach 32GB lub 64GB pamięci. Klienci mają także do wyboru kolory: perłowa biel (White Pearl), szafirowa czerń (Black Sapphire), platynowe złoto (Gold Platinum) i tytanowe srebro (Silver Titanium). Na rynku polskim można już zamawiać w przedsprzedaży Samsunga Galaxy edge+ w wersji 32GB w cenie 3599 zł, a w wersji 64GB - 3999 zł. [Informacja prasowa] data dodania: 14-08-2015
godzina dodania: 21:27
odsłon: 4858 powrót na stronę główną »
![]() Komentarze![]() sortuj według daty: rosnąco | malejąco
Artykuł nie był jeszcze komentowany.
Zostaw swój komentarz właśnie teraz. Zobacz także:![]() Let’s Blend Kalendarz Lavazza 2025 ze zdjęciami Omara Victora Diopa Kalendarz Lavazza 2025 autorstwa Omara Victora Diopa przedstawia wartości firmy 130 lat po jej narodzinach. Nikt z nas nie wie, czy 130 lat temu Luigi Lavazza wyobrażał sobie, że mieszanka kawy Lavazza, którą właśnie stworzył, będzie ucieleśnieniem tak bezprecedensowych wartości, że będą one nadal aktualne ponad sto lat później? Z pewnością miał taką nadzieję, ponieważ wierzył, że sekret wysokiej jakości kawy tkwi właśnie w składzie mieszanki, a jego wizjonerskie podejście sprawiło, że dostrzegł jej potencjał jako cennego surowca, który połączy historie milionów ludzi przy filiżance gorącego napoju. Odtworzenie idei „mieszania” w kalendarzu powierzono Omarowi Victorowi Diopowi francusko-senegalskiemu fotografowi. ![]() Wywiad Miesiąca - KAT PIWECKA - jej DNA to fotografia i podróże – prawda o zawodzie fotografa/fotografki Tysiące sesji zdjęciowych za nią, setki publikacji, dziesiątki wystaw, kilka wydanych książek – właśnie świętuje 15-lecie studia fotograficznego i ponad 15 lat doświadczenia w zawodzie. Gdy zaczynała swoją przygodę z fotografią to nie spodziewała się, że wykonywany przez nią zawód jest tak daleki od tego, co wszyscy sobie wyobrażamy i że nawet największa pasja może nie wytrzymać zderzenia z rzeczywistością. Ale jest też osobą, która oczywiście drugi raz wybrałaby ten zawód ponownie, gdyż fotografia i podróże to cała ona – to jej DNA. Warto zapoznać się z jej spojrzeniem na fotograficzny świat. ![]() Wydanie Specjalne Foto-Kuriera 1/24 - Obiektywy bez tajemnic - w najlepszych salonach prasowych i on line Wydanie Specjalne Foto-Kuriera 1/24 - Obiektywy - jest w najlepszych salonach prasowych oraz w naszym e-kiosku. Czy wiecie jaka jest średnia wartość obiektywu zamieszczonego w tej publikacji mieszczącej m.in. opisy ponad 110 obiektywów? Czym się różnią obiektywy do bezlusterkowców od tych do lustrzanek? Co to jest skala odwzorowania? Jaki kąt widzenia ma dany obiektyw? Co to jest bokeh i jak go kreować? Na te i wiele innych pytań znajdziecie w nim odpowiedź. Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024 Polityka plików cookies | |