Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 02-08-2024 11:47:47 Data edycji: 02-08-2024 11:48:41
Drogie panie Ewy
Czym się przejawiało to włamanie? Na czym ono polegało? Jakie były efekty tego "włamania"?
Prosimy o więcej szczegółów. W tych tematach jesteśmy dość radykalni i jedynie raz mieliśmy taką sytuację kilkanaście lat temu i sprawa trafiła natychmiast do organów ścigania - z pozytywnym skutkiem tzn. negatywnym dla winowajcy
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 02-08-2024 19:38:33
https://www.foto-kurier.pl/uzytkownik/twoje_dane.html
Dzisiaj znowu usunięto mi możliwość otrzymywania wiadomości pocztą . Ja tego nie robię sama bo po co .......
Dostałam wiadomość pocztą od siebie do siebie o włamaniu na wszystkie moje portale ( moja wina bo miałam to samo hasło ) i zabraniu mich zdjęć . Hasła zmieniałam a mimo to znowu ktoś usunął mi możliwość otrzymywania powiadomień .
Pozdrawiam Bogna Jadzyn
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 03-08-2024 07:21:45
Trudno powiedzieć co się zadziało, miałam już taką sytuacje gdzie indziej i potem okazało sie ,że moje zdjęcia są publikowane jako zdjęcia innej osoby. O włamaniu dowiedziałam się z alertu dotyczącego zmiany hasła z google. Hasło zmieniłam, ale co do tej pory się stało tego nie wiem, może znów gdzieś zobaczę moje prace opublikowane pod innym nazwiskiem. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, potem żeby ukarać sprawcę jest cała masa procedur, niezbyt przyjemnych. Jeśli czegoś się jeszcze dowiem, na pewno napiszę. Pozdrawiam Ewa Całkosińska-Kajzer.
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 07-08-2024 11:11:39
Witam
W dniu dzisiejszym poruszanie się na stronie portalu to istny horror, oceniłam dwa zdjęcia i na tym koniec, czeka się po kilka minut i to nie zawsze się otworzy, jestem zdruzgotana
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 05-09-2024 21:23:48
Witam ! Jak w poczcie nie mam informacji o przyznawanych punktach to już wiem że mam w profilu wyłączoną opcję ,, Nowe oceny przyznane Twoim zdjęciom " . Dzieję się to dość często . Proszę mi wytłumaczyć dlaczego się tak dzieje .....
Pozdrawiam Bogna Jadżyn
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 19-10-2024 11:36:42
Pani Ewo Całkosińska - Kajzer, według informatyków i nam też się tak wydaje, udało się zlikwidować opóźnienie związane z nawiązaniem sesji, co powinno ogólnie poprawić szybkość poruszani się po serwisie, ale prace nadal trwaja, gdyby Pani lub ktoś inny zauważył jeszcze gdzieś tzw. "zwisy"/opóźnienia w wyświetlaniu (poza działem Ostatnio dodane - to zjawisko zostawiliśmy na deser to prosimy o info na forum, za co z góry dziękujemy, wywołanie strony, przy naszych założeniach, nie powinno trwać więcej niż 0,25-0,4 s.
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 30-10-2024 14:04:56
Z przyjemnością informujemy, że również w dziale "Ostatnio dodane" udało się skrócić aż 5-cio krotnie czas wyświetlani z ok. 1,5 s do 0,3-0,4 s.
Skróceniu uległy też czasy związane z przeglądaniem komentowanych i nie komentowanych zdjęć oraz wyświetlania ostatnio ocenianych zdjęć. W tym przypadku skrócono czas ponad 6 razy z ok. 2,5 s do ok. 0,3-0,4. Te wszystkie działania wreszcie przyspieszyły znacznie działanie serwisu, w niektórych przypadkach nawet o rząd wielkości
Wywołanie strony, tak jak pisaliśmy wcześniej, przy naszych założeniach, nie powinno trwać więcej niż 0,25-0,4 s.
Gdyby się okazało, że gdzieś jeszcze tego typu "zwisy" opóźniające miały miejsce to prosimy o informację i o link do tego miejsca.
Życzymy szybszego i ciekawszego oraz bardziej inspirującego korzystania z serwisu i udanych zdjęć
Temat postu: Re: Galeria Data dodania: 26-11-2024 16:53:58
Ponieważ ostatnio dostaliśmy kilka maili odnośnie zaniżania ocen to informujemy jak niżej.
Co do zasady Redakcja nie ingeruje w oceny zdjęć.
Wystawienie oceny nie wymaga skomentowania zdjęcia.
Każdy ma prawo ocenić zdjęcie zgodnie z własnym punktem widzenia. W większości są państwo dorosłymi ludźmi i każdy sam odpowiada za to robi.
Jeśli nawet oceniono zdjęcie na jeden to znaczy, że dana praca dostała jeden głos więcej i sumarycznie jest wyżej na liście w konkursie miesiąca.
Osoba oceniająca podpisuje się pod zdjęciem imieniem i nazwiskiem i jeśli zaniża ocenę to tym samym wystawia sobie złe świadectwo. Tak samo się dzieje, kiedy oceny są zawyżane.
Zastanawiamy się cały czas dlaczego nie ma uwag w odniesieniu do osób, które bezkrytycznie stawiają 6-tki jak leci, czy to nie psuje również relacji w serwisie.
To temat rzeka, życzymy dystansu i powściągliwości w wystawianiu szóstek. A złośliwych jedynek jak najmniej. Wulgaryzmów jednak nie będziemy tolerować.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024