Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 02-01-2017 08:14:52
W nowej szacie portfolio, po lewej stronie w "liczbach" , pozycja - liczba wyświetleń - jest błąd. Dobrze by to poprawić. Poza tym nowość bardzo mi się podoba.
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 03-01-2017 08:42:45
Pojawiły się w podpisach jakieś dziwne niki, które chyba zapoczątkował pan moderator - AZ . Czy jest to jakiś wymóg, który przegapiłem? Czy też osoby te wolą zachować anonimowość swych prac, a może po prostu dowolność podpisu?
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 04-01-2017 22:22:40
Nie wiem czy jest to możliwe, ale dzisiaj oglądając zdjęcia z grudnia polecane przez Redakcję, pomyślałam, że dobrze byłoby gdyby po poleceniu podpis autora był widoczny. Galerie oglądają też ludzie nie zapisani do grupy wstawiającej zdjęcia i może informacja o autorze byłaby taka jakby dodatkową nagrodą dla autorów, którzy zostali wyróżnieni, jakby anonimowo.
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 05-01-2017 07:31:20
Już raz pisałem , ale nadal nie rozumiem o co chodzi z tym napisem pod zdjęciami : Oceń zdjęcie jeśli chcesz zobaczyć kto jest jego autorem i jak oceniali je inni. Nie wiem jak to jest u innych uzytkownikow , ale ja zawsze widze autora zdjęcia, czy oceniłem zdjecie, czy też nie...brakuje mi w tym sensu...pozdrawiam! P.B.
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 05-01-2017 08:36:11
Pawle, pewno widzisz autora na pasku adresu (Firefox) zaraz po otwarciu galerii danego użytkownika, lecz nie widzisz go na portalu, jak również ocen jakie otrzymał zanim nie postawisz swoich gwiazdek. Gdy ocenisz - otwierają się tajemnice... Komu dałeś ocenę i kto ile dał przed Tobą... To ma zapobiegać sugerowaniu się w wystawianiu ocen. Tak ja to rozumiem. Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 05-01-2017 14:19:21
To tym bardziej nie rozumiem Andrzeju, po co ukrywać , skoro i tak widać kto jest autorem...Ja akurat nie używam firefoxa i caly czas mi się wyswietla autor na pasku adresu,,,a ocen faktycznie nie widać...dopóki się nie oceni...Ale po co tego autora ukrywać to nadal nie rozumiem...ale nie ważne ...pozdrawiam!!! P.B.
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 05-01-2017 15:30:05
Już pisałem wcześniej ;)
Jak ukrywamy, to do końca!!! A jak nie , to nie ma sensu kontynuować czegoś co jest niedoskonałe ;)
Przecież na pewno się da zrobić to tak jak w przypadku zdjęć tygodnia czy miesiąca.
Tam nie widać nic. Kto jest autorem ani jego wcześniejszych zdjęć ... nic
Temat postu: Re: Nowy wygląd portfolio Data dodania: 05-01-2017 16:53:55 Data edycji: 05-01-2017 16:55:52
Nie bardzo rozumiem ten kamuflaż, Czy aż tak należy się wstydzić tego co robimy? Nawet w światowych konkursach oceniane są zdjęcia przedstawionych (z imienia i nazwiska) autorów. Może należy na przykładzie p. Artura przejść na inicjały, następnie pokazywać jedno zdjęcie i kasować poprzednie? O co tu chodzi?
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024