Temat postu: Re: Problem z wgraniem zdjęć Data dodania: 06-06-2024 13:45:04
Witam!
Od kilku dni nie mogę wgrać zdjęć na stronę, po zatwierdzeniu fotografii pokazuje mi się pusta strona.
Sprawdzałem to na dwóch przeglądarkach i problem tak samo wyglądał.
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Problem z wgraniem zdjęć Data dodania: 30-10-2024 14:05:22
Z przyjemnością informujemy, że również w dziale "Ostatnio dodane" udało się skrócić aż 5-cio krotnie czas wyświetlani z ok. 1,5 s do 0,3-0,4 s.
Skróceniu uległy też czasy związane z przeglądaniem komentowanych i nie komentowanych zdjęć oraz wyświetlania ostatnio ocenianych zdjęć. W tym przypadku skrócono czas ponad 6 razy z ok. 2,5 s do ok. 0,3-0,4. Te wszystkie działania wreszcie przyspieszyły znacznie działanie serwisu, w niektórych przypadkach nawet o rząd wielkości
Wywołanie strony, tak jak pisaliśmy wcześniej, przy naszych założeniach, nie powinno trwać więcej niż 0,25-0,4 s.
Gdyby się okazało, że gdzieś jeszcze tego typu "zwisy" opóźniające miały miejsce to prosimy o informację i o link do tego miejsca.
Życzymy szybszego i ciekawszego oraz bardziej inspirującego korzystania z serwisu i udanych zdjęć
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024