|
Autor posta:
Sylwester Cwalinski
Lomza
Wątków: 0
|
|
Temat postu: Re: Gwiazdki roznych kolorach
Data dodania: 15-11-2022 23:13:22
Co do moiich ocen , patrzac na Twoje ostatnie zdjecie mowiac szczerze to sa sporo zawyzone
|
|
|
Autor posta:
Tomasz Zaniewski
Warszawa
Wątków: 0
|
|
Data dodania: 17-11-2022 16:20:44
Bardzo ciekawa lektura, czuje się jak bym był na portalu... Chyba nie mogę napisać Ogólnie myślałem, że na Foto Kurier jest spokój, że ludzie oceniają zdjęcia a nie ludzi, ale widzę, że człowiek to takie stworzenie, że gdzie się tylko pojawi tam wojny i nieporozumienia. Mi osobiście bardzo podobają się portrety pani Ewy i również podobają mi się ptaki pana Sylwestra. Ale tu jest wojna bardziej o wiedzę fotograficzną, więc może niech pani Ewa spróbuje sfotografować jakiegoś ptaka, a pan Sylwester może niech zrobi portret. Taka zdrowa rywalizacja. Na pewno znajdą się osoby, które wyrażą szczerze swoje zdanie, a i Redakcja będzie mogła wyrazić swoje zdanie. Może pani Bogna też sfotografuje jakiegoś ptaka. Pan Sylwester udowodnił, że motyla w kadr złapał i to w locie. Co do fotomontażu tego motyla, to uważam, że są takie aparaty ze świetnym autofocusem, oraz obiektywy i odrobina wprawy i wytrwałości fotografa, że jest możliwe uchwycenie motyla w locie. Ja kiedyś uchwyciłem pszczółkę, ale nie pochwalę się bo ostrość mnie nie zadowala Jedno jest pewne, zaczęliście Państwo się kłócić i obrażać, zamiast oceniać fotografie. Pani Ewo, może warto spróbować wybrać się na polowanie ptaków, nie musi to być orzeł, może to być gołąb, chodzi tylko o fotografie. A pan Sylwester może pochwali się jakimś portretem. Ja ze swojej strony obiecuję szczerze i konstruktywnie ocenić oba zdjęcia. Pozdrawiam Panie i Pana
|
|
|
Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa
Wątków: 5
|
|
Data dodania: 23-08-2023 16:27:24
Witam
Celem usprawnienia przepływu informacji dodaliśmy drobne usprawnienie w serwisie związane z ocenianiem. Informacje o tym zamieściliśmy w serwisie pod linkiem jak niżej
https://www.foto-kurier.pl/aktualnosci/opublikowane/pokaz-13058-dodatkowa-informacja-dla-oceniajacych-zdjecia-w-serwisie-foto-kurier-pl-poznaj-moc-czerwonej-gwiazdki.html#czytaj
Jesteśmy pewni , że to rozwiązanie pomoże początkującym w wyjaśnieniu zasad związanych z ocenianiem
Pozdrawiamy
Redakcja
|
|