Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 29-10-2014 17:41:44 Data edycji: 29-10-2014 17:42:51
Proponuję zamknąć ten temat. Odwiesimy go gdy ktoś znajdzie złoty środek, albo gdy nastąpią radykalne zmiany w ocenianiu. W tej chwili ponad 500 osób ma możliwość wystawiania ocen w pełnej skali. Miejmy nadzieję, że ilość tych osób będzie się zwiększała.
W serwisie jest sporo fikcyjnych kont. Ostatnio zamknęliśmy ok. 200.
Zmiany w systemie oceniania spowodowały, że fajne zdjęcia wygrywają. Nie ma też idiotycznych pyskówek i kłótni.
Pamiętajmy, że ocena średnia składa się z dwóch średnich ocen. Jedna część pochodzi od nazwijmy to czerwonych,a druga od żółtych gwiazdek.
Nie ma więc zbytniego problemu z zaniżaniem ocen.
Poza tym redakcja stara się wyłapywać te najlepsze prace w miesiącu i je wypromować w czasopiśmie. Póki co to działa
Gdyby ktoś chciał zabrać jeszcze głos to niech to zrobi do końca tygodnia.
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 29-10-2014 21:10:09
Dla mnie to frajda , że mogę robić i prezentować swoje zdjęcia , bardziej od pochwał wolę konstruktywną krytykę...a tu na tym portalu wiele się od innych nauczyłem...
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024