Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 09-10-2014 20:30:07
Tak jak Pan Radosław S. uważam że wiele prac świetnych nie uzyskiwalo min. 10 głosów przez co nie wchodziło do zdjęć tygodnia nie mówiąc o zdjęciach miesiąca. Jednak przyczyną może być fakt iż wiele osób regularnie wstawia zdjęcia , ale nie potrafi ocenić innych prac. Wiadomo każdy pewnie tłumaczyć się będzie brakiem czasu, ja sam go nie miałem ostatnio, ale myślę że nie stoi to na przezkοdzie od czasu do czasu ocenić chociaż te najlepsze prace. W końcu dodawanie zdjęć wiąże się z udziałem w konkursach tygodnia , miesiąca , wstawiając zdjęcie chcemy uzyskać jak najwięcej głosów(zająć dobre miejsce), więc dajcie Państwo szansę też innym i czasami oceńcie ich pracę. Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 14-10-2014 13:52:27
Redakcja FK napisala wczesniej: "Niestety nie wszyscy zareagowali pozytywnie na zmianę. Pierwszym osobom już zamknięto ponownie możliwość korzystania z pełnej skali ocen".
Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi, bo rowniez przydzielono mi czerwone gwiazdki, ale po pierwszej mojej i jedynej ocenie stracilem je na zolte. Mozna wiedziec czym sie redakcja kieruje dokladnie?
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 14-10-2014 16:04:26
Zniknely mi czerwone gwiazdki po jednej wystawionej ocenie. Pozostaje pytanie, czy to byla bezmyslna ocena. Teraz czerwono gwiazdkowcy beda "bezmyslnie" zanizac oceny, aby grac znawcow i nie utracic czerwonych gwiazdeczek. Mozna i tak. Pozdrawiam cala redakcje
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 28-10-2014 19:30:34
Witam Jakiś czas temu dostałem wiadomość o treści mniej więcej takiej - Jeśli podoba się panu moje zdjęcie to proszę nie oceniać bo żółte 5 cofa daleko miejsce w rankingu (o ile rywal też nie dostanie takiego żółtego maksa) Taka sytuacja ...
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 28-10-2014 19:34:56
Krążą też wiadomości o treści proszę nie oceniać żeby konkurent nie dostał min 10 głosów lub 21 To dyskwalifikuje daną pracę z konkursu tygodnia i miesiąca w ogóle, nie mówiąc już o wysokich miejscach ;-) Niektórzy myślą że tu siedzą sami idioci ;-) Pozdrawiam
Temat postu: Re: Nowe zasady oceniania Data dodania: 28-10-2014 19:59:00
Wcześniej nie było podziału, za to były złośliwości i TWA ;-) Nie ma złotego środka... Moim zdaniem najlepiej było kilka lat temu gdy nie decydowała średnia, tylko ilość głosów, z kolei to generowało fikcyjne konta!
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024