Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 07-12-2021 23:58:45
Ponieważ częściowa blokada nie poskutkowała. Pan KS został usunięty z serwisu wraz z zawartością jego galerii i wszystkimi wpisami, bez możliwości odzyskania danych. Nic więcej nie możemy zrobić.
A przy okazji w ramach działań "cywilizacyjnych" przywrócono" nazwiska pod zdjęciami tzn. widać je również przed oceną zdjęcia.
Poszerzono też pole opisu z 200 do 1000 znaków i dodano mechanizm informujący o zbliżaniu się do końca pola opisu, który blokuje wpisanie powyżej 1001 znaku.
Zauważyliśmy, że dla kilku osób opis zdjęcia mający 200 znaków był zbyt krótki.
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 08-12-2021 21:04:04
myślę, że wszędzie są mile widziani łagodni i eleganccy ludzie czy użytkownicy portali mało kto lubi agresywnych i nie eleganckich osobników Myślę też, że aby móc wyrazić swoje niezadowolenie z portalu, czy oburzenie na pewną sytuację można użyć łagodnych ruchów i eleganckich słów
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 08-12-2021 21:45:42
Kolego Ian Kozłowski - nie wiem na ile zna kolega dokonania przedmiotowego KS, wydaję mi się jednak że nie za bardzo gdyż faktycznie tak zadufanego, sfrustrowanego i aroganckiego człowieka nie spotkałem ani w sieci ani w realu. Nie chodzi tu aby dawać poklask i być potulnym, wystarczy być kulturalnym, konstruktywnym i rzeczowym, a tego "koledze" KS ewidentnie brakuje...
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 11-12-2021 19:33:19
Najpierw Ian Kozłowski , potem Krzysztof Kozłowski a teraz Krzysztof Sucharowski . Mam pytanie do Redakcji - czy tak można sobie zmieniać dane ? Pozdrawiam - Bogna jadżyn
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 11-12-2021 19:44:09
Do tej pory się nie wypowiadałam ale jeśli można ,też mam kilka uwag. Bardzo fajnie ,że redakcja zwiększyła liczbę znaków w opisie to się na pewno przyda. Ja mam jeszcze propozycję ,żeby można było edytować komentarz , bo czasem się człowiek pomyli ,kliknie a potem już nie można tego poprawić, no przynajmniej ja nie wiem ,że jest taka możliwość. Regulamin pozostawia też wiele do życzenia ,odnosi się w zasadzie tylko do publikacji zdjęć itp. a gdyby tak w regulaminie umieścić punkty np. dotyczące jakiś ograniczeń dla młodych członków Foto - Kuriera ,przypuśćmy ,że przez pierwszy miesiąc czy dwa nie mają możliwości oceniania zdjęć , aby po prostu poobserwować i zobaczyć jak to się odbywa, bo już jest następny kwiatek , który rozdaj po 3 czy 2 gwiazdki, szczerze jest to frustrujące , bo okaże się zaraz ,że takich nowych członków będzie przybywać za to ubywać będzie wszystkim punktów. Oczywiście ,że skala jest od 1 do 6 ,ale jak widzę 3 gwiazdki pod przepięknym zdjęciem kolegów to mnie po prostu trzęsie. Jeśli chodzi o wyróżnienia ,może można byłoby coś w tej kwestii poprawić, tej kwestii też nie ma w regulaminie, w sumie nie wiemy dokładnie jakie ma takie zdjęcia spełniać warunki. Myślę jednak ,że żeby naprawdę wracać tu z chęcią i przyjemnością podstawową sprawą jest zmienić regulamin i dodać jakieś punkty odnośnie nowych członków portalu ,bo przecież gro członków jest tu od lat i mniej więcej się znają zasady jakie tu panują a przychodzą nowi członkowie ,którzy potrafią namieszać jak Pan K.S. i system się "zawiesza" ,do tego niektórzy potrafią być po prostu chamscy. Pozdrowienia dla wszystkich i dobrego światełka
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 11-12-2021 19:48:24
Bogna ,właśnie przed chwilą o czymś podobnym pisałam ,ja nie wiem ale na innych portalach ta sama osoba jak ja wyrzucą już nie może sie ponownie zalogować z tego samego komputera ,system to wyłapuje i jest blokada a tu jak widać ,można założyć sobie 10 kont i nikomu to nie wadzi. Myślę ,że naprawdę czas na jakieś zmiany w tym temacie ,bo mamy XXI wiek ale tu sie jakby troszkę zatrzymało w poprzednim wieku
Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć Data dodania: 11-12-2021 20:05:22
Jeszcze jedno odnośnie danych ,tak to właśnie wygląda jak napisała P. Bogna najpierw Ian Kozłowski , potem Krzysztof Kozłowski a teraz Krzysztof Sucharowski a na końcu jeszcze kwiatek Marcin Ziętkowski ,mnie już opadają ręce ,słyszę też głosy ,że stali bywalcy będą zaprzestawać dodawania zdjęć , to co my będziemy oglądać ! zdjęcia Pana Sucharowskiego czy Ziętkowskiego ? no mnie też już to bardzo stresuje, nie wiem jak innych
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024
Serwis Foto-Kurier.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodĂÂĂÂÄÂĂÂ na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglĂÂĂÂÄÂĂÂ darki. WiĂÂĂÂÄÂĂÂcej informacji o celu ich wykorzystania znajdziesz w Polityce cookies