Facebook
Poczta
Forum
Sklep
Logowanie
Dodaj
zdjęcie
Wydrukuj
zdjęcie

Od 1996 roku Foto-Kurier
jest jedynym polskim
przedstawicielem
panelu fotograficznego
stowarzyszenia EISA

SZUKAJ
Kanał RSS - Forum dyskusyjne - Wątek Problem z dodawaniem zdjęć

Problem z dodawaniem zdjęć

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Wątków: 5
  Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć
Data dodania: 07-12-2021 23:58:45

Ponieważ częściowa blokada nie poskutkowała. Pan KS został usunięty z serwisu wraz z zawartością jego galerii i wszystkimi wpisami, bez możliwości odzyskania danych. Nic więcej nie możemy zrobić.

A przy okazji w ramach działań "cywilizacyjnych" przywrócono" nazwiska pod zdjęciami tzn. widać je również przed oceną zdjęcia.

Poszerzono też pole opisu z 200 do 1000 znaków i dodano mechanizm informujący o zbliżaniu się do końca pola opisu, który blokuje wpisanie powyżej 1001 znaku.

Zauważyliśmy, że dla kilku osób opis zdjęcia mający 200 znaków był zbyt krótki.

Pozdrawiamy

Redakcja

Autor posta:
Robert Król
Kraków

Wątków: 1
Data dodania: 08-12-2021 08:07:08

Nieprawdopodobne, co on teraz zrobi? Gdzie będzie wylewał swoje frustrację i kogo uczył jak żyć...?

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Wątków: 3
Data dodania: 08-12-2021 11:22:32

Brawo Redakcja za właściwe działania .......dziękuję Redakcji i serdecznie pozdrawiam

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Data dodania: 08-12-2021 11:24:11

Dziękujemy za bardzo dobre zmiany!

Może udałoby się przy okazji zapewnić możliwość dodawania do komentarzy emotikonów.

Dzięki nim można by złagodzić część wypowiedzi albo po prostu wyrazić się emocjami zamiast słowami które są nierzadko opacznie rozumiane.

Autor posta:
Rafał Wyciszkiewicz
Chojnów

Wątków: 2
Data dodania: 08-12-2021 13:32:12

Czyli ten natręt nadal atakował?,no dawno takiego osobnika tu chyba nie było.

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Data dodania: 08-12-2021 13:45:23

Witamy

Odnośnie Pana KS to faktycznie był dość agresywny w działaniach i nieelegancki w słowach, więc cóż

Zaplanowanych jest kilka zmian w serwisie. Jeśli Mikołaj będzie wystarczająco bogaty to rozważymy możliwość realizacji tej prośby również.

Pozdrawiamy

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 08-12-2021 19:19:55

Do komentarzy można dodawać emotikony , bo ja dodaję . Ale nie wiem czy adresat to widzi .......

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Wątków: 0
Data dodania: 08-12-2021 20:53:42

Tutaj są mile widziani łagodni w działaniach i eleganccy w słowach. Miłej zabawy.

Autor posta:
Łukasz Pietrzak
Dopiewiec

Wątków: 14
Data dodania: 08-12-2021 21:04:04

myślę, że wszędzie są mile widziani łagodni i eleganccy ludzie czy użytkownicy portali
mało kto lubi agresywnych i nie eleganckich osobników
Myślę też, że aby móc wyrazić swoje niezadowolenie z portalu, czy oburzenie na pewną sytuację można użyć łagodnych ruchów i eleganckich słów

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Data dodania: 08-12-2021 21:04:35
Data edycji: 08-12-2021 21:06:33

Myli się Pan Panie Ian. <br><br>Niektóre dialogi były ostre ale zawsze chodzi o szacunek i kulturę osobistą oraz przestrzeganie regulaminu.

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Data dodania: 08-12-2021 21:09:19

Tutaj są mile widziani łagodni w działaniach i eleganccy w słowach. Miłej zabawy.

Autor posta:
Robert Król
Kraków

Wątków: 1
Data dodania: 08-12-2021 21:45:42

Kolego Ian Kozłowski - nie wiem na ile zna kolega dokonania przedmiotowego KS, wydaję mi się jednak że nie za bardzo gdyż faktycznie tak zadufanego, sfrustrowanego i aroganckiego człowieka nie spotkałem ani w sieci ani w realu. Nie chodzi tu aby dawać poklask i być potulnym, wystarczy być kulturalnym, konstruktywnym i rzeczowym, a tego "koledze" KS ewidentnie brakuje...

Autor posta:
Janusz Sommer
Poznań

Data dodania: 09-12-2021 17:01:58

W tej chwili można dodawać emotikony w postach na forum.

Skuteczne dodawanie emotikonów w komentarzach pod zdjęciami jest niemożliwe oprócz znaków generowanych klasycznie przez klawiaturę ;-)

Redakcja obiecała że rozważy możliwość dodania emotikonów graficznych i gif-y również w komentarzach.

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 11-12-2021 19:33:19

Najpierw Ian Kozłowski , potem Krzysztof Kozłowski a teraz Krzysztof Sucharowski . Mam pytanie do Redakcji - czy tak można sobie zmieniać dane ? Pozdrawiam - Bogna jadżyn

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 19:44:09

Do tej pory się nie wypowiadałam ale jeśli można ,też mam kilka uwag. Bardzo fajnie ,że redakcja zwiększyła liczbę znaków w opisie to się na pewno przyda. Ja mam jeszcze propozycję ,żeby można było edytować komentarz , bo czasem się człowiek pomyli ,kliknie a potem już nie można tego poprawić, no przynajmniej ja nie wiem ,że jest taka możliwość. Regulamin pozostawia też wiele do życzenia ,odnosi się w zasadzie tylko do publikacji zdjęć itp. a gdyby tak w regulaminie umieścić punkty np. dotyczące jakiś ograniczeń dla młodych członków Foto - Kuriera ,przypuśćmy ,że przez pierwszy miesiąc czy dwa nie mają możliwości oceniania zdjęć , aby po prostu poobserwować i zobaczyć jak to się odbywa, bo już jest następny kwiatek , który rozdaj po 3 czy 2 gwiazdki, szczerze jest to frustrujące , bo okaże się zaraz ,że takich nowych członków będzie przybywać za to ubywać będzie wszystkim punktów. Oczywiście ,że skala jest od 1 do 6 ,ale jak widzę 3 gwiazdki pod przepięknym zdjęciem kolegów to mnie po prostu trzęsie. Jeśli chodzi o wyróżnienia ,może można byłoby coś w tej kwestii poprawić, tej kwestii też nie ma w regulaminie, w sumie nie wiemy dokładnie jakie ma takie zdjęcia spełniać warunki. Myślę jednak ,że żeby naprawdę wracać tu z chęcią i przyjemnością podstawową sprawą jest zmienić regulamin i dodać jakieś punkty odnośnie nowych członków portalu ,bo przecież gro członków jest tu od lat i mniej więcej się znają zasady jakie tu panują a przychodzą nowi członkowie ,którzy potrafią namieszać jak Pan K.S. i system się "zawiesza" ,do tego niektórzy potrafią być po prostu chamscy. Pozdrowienia dla wszystkich i dobrego światełka

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 19:48:24

Bogna ,właśnie przed chwilą o czymś podobnym pisałam ,ja nie wiem ale na innych portalach ta sama osoba jak ja wyrzucą już nie może sie ponownie zalogować z tego samego komputera ,system to wyłapuje i jest blokada a tu jak widać ,można założyć sobie 10 kont i nikomu to nie wadzi. Myślę ,że naprawdę czas na jakieś zmiany w tym temacie ,bo mamy XXI wiek ale tu sie jakby troszkę zatrzymało w poprzednim wieku

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 11-12-2021 19:48:45

Popieram uwagi Pani Ewy Całkosińskiej - Kajzer .........jestem na FK już 9 lat ........

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 20:05:22

Jeszcze jedno odnośnie danych ,tak to właśnie wygląda jak napisała P. Bogna najpierw Ian Kozłowski , potem Krzysztof Kozłowski a teraz Krzysztof Sucharowski a na końcu jeszcze kwiatek Marcin Ziętkowski ,mnie już opadają ręce ,słyszę też głosy ,że stali bywalcy będą zaprzestawać dodawania zdjęć , to co my będziemy oglądać ! zdjęcia Pana Sucharowskiego czy Ziętkowskiego ? no mnie też już to bardzo stresuje, nie wiem jak innych

odsłon wątku: 7510
Aby móc odpowiadać na forum musisz być zalogowany.

powrót na stronę główną » powrót na forum »

fotografia
grafika grafika

cofnij przenieś na początek strony
Wszelkie prawa zastrzeżone www.foto-kurier.pl  © 2000-2025. (0.080) / 0.070

Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024

Polityka plików cookies   |   

Serwis Foto-Kurier.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania znajdziesz w Polityce cookies