Facebook
Poczta
Forum
Sklep
Logowanie
Dodaj
zdjęcie
Wydrukuj
zdjęcie

Od 1996 roku Foto-Kurier
jest jedynym polskim
przedstawicielem
panelu fotograficznego
stowarzyszenia EISA

SZUKAJ
Kanał RSS - Forum dyskusyjne - Wątek Problem z dodawaniem zdjęć

Problem z dodawaniem zdjęć

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Wątków: 0
  Temat postu: Re: Problem z dodawaniem zdjęć
Data dodania: 11-12-2021 21:26:31

Panie Sucharowski czy Suchy , nikt tu nikomu po znajomości nic nie stawia , stali bywalcy są fotografami z powołania i może komuś się wydawać ,że coś jest kiepskie bo się nie zna. A Pan jak widać uważa się za super ,świetnego fotografa co to zjadł zęby na każdej tematyce fotografii, szkoda ,że nie widać tego w portfolio . Mało, jest Pan tak zadufany w sobie ,że myśli ,że należą mu się same szóstki a jak ktoś da Panu niższa ocenę to Pan daje odwet i stawia temu komuś tyle samo gwiazdek albo mniej. Dla mnie to chore, no ale cóż są ludzie i ludziska.

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 21:27:48

Jeszcze odnośnie 4 czy 5 gwiazdek , bardzo proszę jeśli zdjęcie na to zasługuje, sama też stosuję tę skalę ale stawianie 2 gwiazdek lub trzech pod przepieknym zdjęciem , to chyba lekka przesada ,a w tym przypadku i w kilku innych tak się właśnie dzieje. Moderator kwalifikuje zdjęcie na 6 gwiazdek i daje super komentarz a zaraz potem pan X daje mu 3 gwiazdki

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 21:28:54
Data edycji: 11-12-2021 21:29:30

No i o tym własnie mówię , przed sekundą Pan Sucharowski podarował mi całe 3 gwiazdeczki hahaha , no cóż na tą chorobę nie ma leku. Dobranoc

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Data dodania: 11-12-2021 21:30:47
Data edycji: 11-12-2021 21:35:33

Cztery podarowałem, czyli tyle co ocena techniczna. Problem z liczeniem do czterech? A raczej dramatyzowanie sprawy. Dalej będziesz wylewać żale że nie sześć dalem ?

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Wątków: 3
Data dodania: 11-12-2021 21:30:54

Z tego wynika że zaczęło się od Pana Krzysztofa Suchego , czyli zmian było cztery . I co na to Redakcja ? NIC - broni swoich racji i nie przyjmuje uwag od użytkowników ......Punktacja to już dla mnie osobny problem ......

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Data dodania: 11-12-2021 21:33:14

Nie punktacja to problem tylko fakt że nie przyjmujesz niczego spoza kółeczka TWA.

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 11-12-2021 21:36:48
Data edycji: 11-12-2021 21:38:49

Ewo i mnie spotkało to samo - odwet Pan Sucharskiego . I co Redakcja na TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <br>Pan Sucharowski musi sobie zasłużyć , żeby wejść _ jak on nazywa - do TWA ......

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Data dodania: 11-12-2021 21:38:39

Ludzie pomocy!!! Dostałem 1 od jakiegoś pana pod ostatnio dodanym zdj

Autor posta:
Rafał Wyciszkiewicz
Chojnów

Wątków: 2
Data dodania: 11-12-2021 21:40:23

On chyba uważa wszystkich za idiotów,bo jak piszecie,po jego stylu pisania już można wywnioskować ,że to ten sam typ.Teraz dostałem w nagrodę 6, bo ponoć prosiłem haha. A co do systemu ocen,to nie zgadzam s z tym, że można dostać siedem 1 i jedną 6 i ma się więcej punktów,to znaczy jest ich więcej,ale poziom chyba nie jest wtedy wysoki.

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 21:41:44

Bogna ja myślę ,że na tę chorobę ten Pan powinien zażywać różowe i niebieskie tabletki , może sobie postawić pod każdym moim zdjęciem po jednej gwiazdeczce , ale ja poprosze o uzasadnienie Redakcja nie zareaguje bo to przecież nie jest ten sam osobnik chociaż wszyscy wiemy ,że jest . Już pisałam ten sam styl pisania i chamstwo wyzierające zza każdej literki którą pisze. A ja mam to w nosie redakcja sama musi rozwiązać problem z takimi ludziskami a jak nie rozwiąże straci tutaj wielu naprawdę dobrych fotografów.

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 11-12-2021 21:43:03

Redakcja wreszcie poszła po rozum i zablokowała konto pana Sucharowskiego .......Brawo dla Redakcji ......

Autor posta:
Krzysztof Sucharowski
Śląsk

Data dodania: 11-12-2021 21:44:30
Data edycji: 11-12-2021 21:45:46

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 21:44:44

" Ludzie pomocy!!! Dostałem 1 od jakiegoś pana pod ostatnio dodanym zdj "
Droga redakcjo to zachowanie jest po prostu infantylne , mało tego to szydzenie z drugiego człowieka , myśle ,że czas skończyć tą chorą zabawę

Autor posta:
Ewa Całkosińska - Kajzer
Kalisz

Data dodania: 11-12-2021 21:47:09

Bogna ja bym się jeszcze nie cieszyła , jutro spotkamy tu jakiegoś Krzysztofa Suchockiego lub Suchorowskiego czy diabeł jeszcze wie jakiego i zacznie się od nowa , to problem który trzeba rozwiązać na stałe a nie doraźnie. Pozdrawiam

Autor posta:
Rafał Wyciszkiewicz
Chojnów

Data dodania: 11-12-2021 21:47:13

No brawo,tylko zobaczymy pod jakim nazwiskiem sie teraz pojawi, bo skoro już 3 konta miał,to kto wie.

Autor posta:
Redakcja Foto-Kurier
Warszawa

Wątków: 5
Data dodania: 11-12-2021 21:52:54

Witamy ponownie

Na tę chwilę Panowie KK i KS mają zablokowane konta, do wyjaśnienia. Chcemy sprawdzić ile kont posiada jeszcze wspomniany KS i KK

Pan Rafał napisał:

"...A co do systemu ocen,to nie zgadzam s z tym, że można dostać siedem 1 i jedną 6 i ma się więcej punktów,to znaczy jest ich więcej,ale poziom chyba nie jest wtedy wysoki..."

To wszystko zależy od zdjęcia

W takiej sytuacji, albo zdjęcie jest naprawdę słabe i ktoś ośmieszył się dając 6, albo zdjęcie jest super i aż 7 osób się ośmieszyło stawiając jedynki.

Jedno jest pewne w sumie zdjęcie dostało 13 punktów, czyli jest wyżej niż zdjęcie, które dostało tylko jedną 6-kę.

Tyle pod względem matematycznym gdy analizujemy sumę puntów. Oczywiście jest jeszcze średnia ocen i tu wyżej wypadnie zdjęcie z jedną oceną 6 niż to, które dostało 7 jedynek i jedną 6-kę, ale czy to oznacza, że to zdjęcie jest lepsze?

Drodzy Państwo studzimy emocje.

Bawmy się to tylko zabawa. Niektórzy potrafią się dobrze bawić inni nie.

Pozdrawiamy

Redakcja

Autor posta:
Rafał Wyciszkiewicz
Chojnów

Data dodania: 11-12-2021 22:03:03

W sumie ja nie przywiązuje dużej uwagi do 6, bo wiem, że są stawiane na wyrost, także dla mnie hehe. Bardziej cenię.....nie powiem co

Autor posta:
Bogna Jadżyn
Skórzewo

Data dodania: 11-12-2021 22:03:56
Data edycji: 11-12-2021 22:06:29

Tylko zabawa musi być uczciwa ....... <br>Każdy widzi świat inaczej i inaczej go przedstawia i to trzeba docenić ......

odsłon wątku: 7511
Aby móc odpowiadać na forum musisz być zalogowany.

powrót na stronę główną » powrót na forum »

fotografia
grafika grafika

cofnij przenieś na początek strony
Wszelkie prawa zastrzeżone www.foto-kurier.pl  © 2000-2025. (0.093) / 0.078

Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024

Polityka plików cookies   |   

Serwis Foto-Kurier.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania znajdziesz w Polityce cookies