Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 04-09-2020 16:56:54
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak ten nowy sytem działa? Bo wchodzę na wrześniowe notowanie konkursu miesiąca i widzę, że nadal nalicza po średniej nie po sumie .
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 08-06-2021 08:41:55
Zdecydowałem się tu napisać bo już chyba za dużo telefonów (w moim mniemaniu) wykonałem. Miesiąc temu (7.05) napisałem do redakcji e-maila w sprawie konkursu miesiąca, chciałem aby ktoś mi wyjaśnił podstawy wyboru w marcu. Po kilku dniach zadzwoniłem do redakcji z zapytaniem czy e-mail dotarł, odpowiedziano aby ponowił maila do webmastera (11.05) bo rzeczywiście z marcowym konkursem jest coś nie tak, jest pięć zdjęć (z mojej strony wiem że nie są to zdjęcia które miały najwięcej głosów i nie było ich pięć), ponowiłem do webmastera i do redakcji e-maila, nota bene wcześniej w rozmowach telefonicznych w kwietniu też już zwracałem uwagę na marzec. Mija miesiąc od wysłanego maila i cisza, nikt nie pofatygował się aby mi czytelnikowi wyjaśnić, do dziś nic z marcem się nie zmieniło. E-mail z zapytaniem był nawet z linkami do zdjęć, cóż mogę więcej powiedzieć może tu na forum mi odpowie ktoś. Czy mam to odczytywać jako lekceważenie czytelnika (przez 2 lub 3 lata byłem prenumeratorem wersji papierowej i elektronicznej, chyba dobrze że się zastanowiłem nad ponawianiem).
Druga rzecz - prosiłbym też o informacje od czytelników czy forum działa po marcowej awarii, dajcie znać w jakikolwiek sposób.
Adam K.
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 08-06-2021 22:46:47
Szanowna redakcjo oczywiście że nieścisłości zgłaszałem szybciej niż e-mail z zapytaniem, w którym to zwróciłem się z zapytaniem i uwagą o rozbieżności pomiędzy punktacją a tym co wydrukowaliście jako zdjęcie miesiąca i co nie jest do zgodne z punktacją, podałem nawet linki do faktycznej punktacji. Na tej podstawie również refleksja o szacunku do czytelnika i obiektywiźmie.
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 09-06-2021 19:23:36
I wygląda że punktacja na pierwszych miejscach jest całkiem inna niż ta wydrukowana w Foto-Kurierze, dla mnie jest to przykre że uważany zostałem za awanturnika, a okazało się iż miałem rację co do swojego zdjęcia i tej punktacji.
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 11-06-2021 19:36:27
Nikt nie uważa Pana za awanturnika. Nikt Pana nie określił tym mianem. Są po prostu sprawy ważne i ważniejsze i w końcu przyszedł czas na wyjaśnienie kwestii marca.
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 11-06-2021 22:05:27
Dziękuję że nie jestem uznany za awanturnika, wiem że są sprawy ważne i ważniejsze tylko jakie to ma przełożenie na czytelników i rzetelność i szacunek w stosunku do nich, wydrukowane zdjęcia z marca ani jedno nie jest w trójcie zdjęć miesiąca po przywróceniu awarii, nie można było poczekać z marcem i zrobić to wtedy kiedy wszystko będzie jasne? Każdy z nas publikujących tu zdjęcia jednak pracuje na swoje pozycję.
Pozdrawiam
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 06-07-2021 17:56:32
Szanowny Panie Adamie
Nie można było z niczym czekać. Można to zrozumieć lub nie
Zdobywców pierwszych miejsc w konkursie miesiąca prosimy o zajrzenie do skrzynek. Powinni Państwo otrzymać dzisiaj kupony rabatowe Fujifilm. To samo dotyczy zwycięzców pierwszych 3 etapów Ligi Foto-Kuriera
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 10-09-2021 13:07:50
Miło nam poinformować, że nagrody za kolejne etapy internetowego konkursu miesiąca i Ligi Foto-Kuriera etap IV, V i VI zostały wysłane lub są w trakcie wysyłki przez sponsorów. Zaglądajcie do swoich skrzynek mailowych i spamu.
Nagrodzonym i wyróżnionym gratulujemy i życzymy dalszych fotograficznych sukcesów
Temat postu: Re: Zdjęcie miesiąca Data dodania: 04-10-2022 08:44:16
Witam
Moje pytanie brzmi , jak to jest ,że dałam komus 6 gwiazdek i jak otwieram to zdjęcie to widze ,że mam tych 6 gwiazdek zaznaczonych na żółto czyli tyle ile dałam a temu komuś w ocenach wyświetla się ,że dalam jedną gwiazdkę??? tak przecież być nie może.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024