Temat postu: Re: Jak skasować konto na foto-kurier.pl? Data dodania: 26-10-2011 19:33:16
Faktycznie celowo nie wprowadzono opcji samodzielnego usuwania konta.
W ten sposób m.in. unikamy przypadkowych usunięć przez osoby niepowołane.
Osoby pragnące usunąć konto (do czego nie zachęcamy) powinny wysłać swoją prośbę za pomocą zakładki sugestie lub bezpośrednio na adres webmaster@foto-kurier.pl.
Odpowiednie osoby po zweryfikowaniu danych osobowych nadawcy usuwają konto.
Pozdrawiam i zachęcam do jak najrzadszego korzystania z tej funkcji
Temat postu: Re: Re: Jak skasować konto na foto-kurier.pl? Data dodania: 13-11-2011 21:42:30
Witam serdecznie.
Pańska usilna dążność do oceniania jest budująca i miła.
Proszę wziąć pod uwagę że ograniczenie wprowadzone prze Administratora służy też Pańskiej ochronie.
Zwiększona minimalna ilość zdjęć z 6-ciu do 10-ciu została wprowadzona po serii nadużyć które od tej pory nie miały już miejsca. Z tego co zrozumiałem niepoprawny komunikat o minimalnej ilości zdjęć ukazuje się tylko użytkownikom którzy zarejestrowali się w serwisie pomiędzy tą zmianą. Wierze że z czasem i to zostanie poprawione przez wprawnych informatyków.
Do osiągnięcia tej minimalnej ilości zdjęć brakuje już Panu bardzo mało i cieszę się że już jako uwiarygodniony użytkownik dołączy Pan do naszej zabawy.
Z wielką ciekawością też wypatruję poziomu tych ocen.
Przypomnę że skala ocen proponowana przez Admina podana jest w zakładce "Zdjęcia miesiąca".
Gorąco pozdrawiam
Temat postu: Re: Re: Jak skasować konto na foto-kurier.pl? Data dodania: 19-11-2011 13:46:22
Zostałem przez Pana Bartosza wywołany do tablicy więc spełniłem obowiązek Ciesze się że mogłem pomóc.
Ten drobny problem często powraca na wokandę wiec może uda się go w rozsądnym czasie wyeliminować.
Korzystając ze sposobności zapytam o eksperyment z minionego miesiąca który uznaję za dosyć osobliwy ale z zaufaniem przyjąłem jego warunki. Z jeszcze większą jednak ciekawością czekam na jego podsumowanie albo wyciągnięte wnioski
Temat postu: Re: Re: Jak skasować konto na foto-kurier.pl? Data dodania: 01-03-2014 07:45:19
Proszę wysłać na adres webmaster@foto-kurier.pl prośbę z danymi dostępowymi tj. Adresem e-mail i hasłem. Dopiero po ich pozytywnej weryfikacji konto zostanie usunięte wraz z całą histiorią pobytu pana w serwisie. To trochę trwa więc proszę uzbroić się w cierpliwość. Przy tylu użytkownikach serwisu spraw różnych do załatwienia jest sporo. Prośby z niepełnymi danymi wracają na koniec kolejki itd.
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024