Temat postu: Re: PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII Data dodania: 16-12-2011 16:48:36
Z Toba faktycznie jest cos nie tak, mam nadzieje ze Admin wyciagnie z tego wnioski, to juz przestaje byc smieszne, idzie duzo dalej niz tylko o mozliwosc zablokowania, jeszcze raz prosze o uruchomienie narzedzia jakim jest mozliwosc zablokowania azeby nie dopuszczac do takich sytuacji jak ta, to do czego posuwa sie Pan Cwalinski jest poprostu niesmaczne, Przepraszam Wszystkich Uzytkownikow ktorzy musieli w tym uczestniczyc, Serdecznie Pozdrawiam
Temat postu: Re: PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII Data dodania: 19-12-2011 13:20:18
Prosimy Pana Sylwestra i Pana Edmunda o zaprzestanie waśni prywatnych na łamach forum. Przed chwilą usunęliśmy kilka niepotrzebnych komentarzy. Dużo łatwiej jest jednak usunąć Panów subdomeny. Jeśli tego rodzaju "dyskusja" się powtórzy to podziękujemy obydwu Panom za obecność w serwisie.
Pozdrawiam i współczuję wszystkim, którzy byli świadkami tej niecodziennej wymiany zdań.
Temat postu: Re: PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII Data dodania: 20-12-2011 09:15:45
Panie Pawle,jesli oceny beda anonimowe to dopiero moga zaczac sie odwety .Lepiej juz gdyby to fotki byly anonimowe nap.przez okres siedmiu dni od wrzucenia.
Temat postu: Re: PROPOZYCJE ZMIAN I NOWYCH FUNKCJI W GALERII Data dodania: 08-01-2012 22:20:47
A ja bym chciał by mnie częściej oceniano i miło mi będzie jeżeli do tych ocen jakieś wskazówki dostanę , bo lubię eksperymenty i ciekawią mnie opinie innych z którymi niekoniecznie muszę się zgadzać .Pozdrawiam
Strona została zoptymalizowana w przeglądarkach: Mozilla Firefox > 3, Chrome, Internet Explorer > 7 oraz Opera. Polecana rozdzielczość ekranu 1280 x 1024